Föredraget äger rum den 25 maj kl 17.30 via Zoom. Haydeh Boluori, certifierad terapeut och som forskat om hjärnans funktion, berättar om programmet ReCode. Det är utvecklat av professor Dale Bredesen från USA. Han har nu varit verksam inom området under flera år och hunnit med uppföljningar och forskningsrapporter som visar god effekt av programmet. Bland annat förordar han borttagning av amalgamfyllningar.

Haydeh föreläser via Zoom med start kl 17.30 torsdagen den 25 maj. Tf Distrikt Stockholm arrangerar föreläsningen och alla är välkomna att delta. Antalet personer som kan delta är begränsat och därför måste du anmäla dig, se nedan. Haydeh är den enda svenska personen som är certifierad enligt ReCode, det vill säga har gått de kurser Dale Bredesen arrangerar. 

Programmet är inget quick fix utan både den drabbade och anhöriga får anstränga sig. Först tas en stor mängd prover för att kontrollera näringsstatus, tungmetallförgiftning och mycket mer. Speciell diet krävs liksom att man tar bort alla gifter och bland dessa finns amalgamfyllningar. Fysisk träning liksom minnesträning ingår också.

Dale Bredesen har skrivit boken Stoppa Alzheimer där han redogör för sin forskning och kliniska verksamhet. Professor Bredesen har publicerat mängder av forskningsartiklar och har alltså nu de senaste tio åren ägnat sig åt demensproblematiken. Han menar att man måste vidta en stor mängd åtgärder för att stoppa utvecklingen av demens.

Lyssna på Haydeh Boluori för mer information. Anmälan till stockholm@tf.nu så får du länk till mötet och om du ska vara med på telefon ges telefonnummer, möteskod och lösenord. 

Mer information på svenska finns här

« Tillbaka

Sök på hemsidan


Bli medlem i Tf nu
Anmäl dig online 

​Alla går till tandläkaren!
Tf ger objektiv information och arbetar för giftfri tandvård och att den ska ingå i sjukvårdens högkostnadsskydd. Som patient har du nytta av Tf och behövs som medlem. Som medlem kan du ta del av våra rabatter för provtagning, kosttillskott med mera. Tf är partipolitiskt och religiöst obunden och är medlem i Funktionsrätt Sverige.

Om amalgamsanering (hemsida)
Om rotfyllningar (hemsida)
​Tf:s pressmeddelanden
Tf:s facebooksida
Hantera ditt medlemskap
Logga in på Min sida där kan du ändra adress, anmäla familjemedlemmar med mera (ingen annan information finns där). Medlemsavgift för 2024 (225 kr) skickas ut i november via Bizsys AB i samverkan med Föreningssupport. 

Detta är Tf

Tänderna är en del av kroppen och det borde inte kosta mer hos tandläkaren än hos doktorn . Tf arbetar för billigare och bättre tandvård. Tf ger objektiv information i olika tandvårdsfrågor och stöttar dig som patient liksom den som skadats i tandvården. Tf står helt fritt från kommersiella intressen samt är politiskt och religiöst obunden. 

Tf arbetar för att:

  • Sjukvårdens högkostnadsskydd ska gälla all tandvård.
  • Patientens rättigheter som konsument stärks.
  • Tandläkaren informerar patienten innan behandling om olika alternativ och risker förknippade med dem.
  • Tandvården ska bli helt metallfri.
  • De som har eller haft besvär från tänderna ges rätt till sjukvård, rehabilitering och hjälpmedel som vid andra sjukdomar.
  • Alla som vill ska ha rätt att byta ut sina giftiga amalgamfyllningar utan kostnad.
  • Patienten får gratis utbyte av dentala material inklusive proteser och implantat vid misstanke om biverkningar.
  • Nationella system för klinisk uppföljning av material och metoder i tandvården upprättas.
  • Ett fungerande biverkningsregister upprättas för material som används i tandvården.

Gå med i Tf för att få hjälp och information eller bli medlem för att stötta förbundets verksamhet. Tf arbetar till största delen ideellt och ser därför gärna fler ideella krafter eller gåvor. Tf behövs för att ta tillvara patientens intressen och för att påverka utvecklingen. Tf är partipolitiskt och religöst obunden och tillhör Funktionsrätt Sverige.

Bidra gärna

Bidra gärna till vårt arbete genom att donera pengar till förbundet eller forskningsfonden. Sätts in på bankgiro: 226-4885 eller swisha till mobilnr 123 24 15 222. Eller ge bort ett medlemskap. 

Kondoleanser:
Kontakta först Tf via mail eller telefon för att ge oss uppgifter om den avlidnes namn, särskild hälsning och andra eventuella önskemål. Glöm inte adress eller mail dit kondoleansbrevet ska skickas. Pengarna sätts in på kontot som angetts ovan. 

Köp en lott
Tf är medlem i Folkspel och del av lottpriset går till förbundet. Köp själv eller ge bort några lotter. Klicka här för att köpa lotter via Tf-kontot.

Kontakta oss
Tandhälsoförbundet
Bellmansgatan 30
118 47  Stockholm
Tel 08-428 92 42 
(Telefontid: måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar kl. 10-13)
info@tf.nu
fragor@tf.nu (för frågor om tänder och hälsa)