Distrikt Värmland

Tandhälsoförbundet (Tf) arbetar för bättre information om behandlingar i tandvården inklusive de risker som patienten kan utsättas för. Tf anser att alla ska ha rätt till sanering av dentala material. Därtill behövs rehabilitering i form av avgiftning och korrigering av näringsobalanser.

Distriktet har inte kunnat hitta ny ordförande, kassör och andra förtroendevalda och därför kommer distriktet att tills vidare ligga nere. Förbundet kommer att anordna aktiviteter i form av föredrag med mera i brist på lokala aktörer. Kontakta förbundet för mer information eller om du vill bidra till arbetet i Värmland.

Senaste nytt

Äldre riskerar försämrad tandhälsa, säger Tandvårdsskadeförbundet i P4 Värmland

Tf anser att riskgrupperna ska få gratis taxiresor till tandläkaren och att besöken ska läggas tidig morgon då inga andra patienter hunnit vara där.

Läs mer »

Tidigare ordföranden i distriktet blev elöverkänslig av titanimplantat

- Tandläkaren övertygade mig om att pröva titanimplantat trots att jag egentligen gick dit för att få sådana i zirkonia, berättar Jan Söderqvist ordförande i Tf-Värmland. Så gott som omedelbart inträdde huvudvärk och det hettade och sprängde i huvudet när han satt vid datorn. Tre veckor senare togs titanimplantaten bort och huvudvärken försvann omedelbart. Nu är det inte längre några problem att sitta vid datorn. Läs hela hans berättelse genom att klicka på länken nedan.

Läs mer »

« Visa alla distrikt

Kommande aktiviteter

Extra årsmöte och telefonträff med tandläkare Karin Öckert den 25 oktober. Start kl 15.30 med kort extra årsmöte och därefter tar Karin Öckert vid.
Anmälan till kansli@tf.nu eller via telefon 08 428 92 42

Distriktet i Värmland har lagts vilande. För mer information kontakta förbundet. Se också länkarna nedan.

Till förbundets hemsida
Till hemsidan om amalgamsanering
Sjuk av tänderna? (Youtubefilm)
Sjuk av titan (Youtubefilm)
Till förbundets pressmeddelanden

Kontakta oss

Vår styrelse

Ingen ny styrelse har kunnat rekryteras till distriktet. Därför har verksamheten tillfälligt lagts ner. 
Förbundsstyrelsen kommer att anordna föreläsningar eller andra aktiviteter i region Värmland till hösten.