Distrikt Blekinge

Distriktet är medlem i Funktionsrätt Blekinge och anordnar föredrag och andra aktiviteter. Hör av dig till förbundet för mer information.

Tag gärna del av andra distrikts utbud av zoomföredrag som också är möjliga att lyssna på via en vanlig telefon. Under fliken Våra filmer läggs förbundets filmer ut. Där finns allt från informationsfilmer till föredrag och korta inslag med fallrapporter.

Senaste nytt

Den 11 april 2024 föreläste Ann-Marie Lidmark i Västerås och via Zoom.

Ann-Marie Lidmark höll föredraget ”Tandproblem, känslighet mot tandlagningsmaterial och avgiftning”. Många sjukdomar har sitt ursprung i tänder och munhåla, men trots denna kunskap uppmärksammar sällan vården dessa orsaker. Många betraktas istället som psykiskt sjuka. Ann-Marie är biolog och zoofysiolog och har skrivit böcker och artiklar om tänder, tandvårdsmaterial och möjlighet till avgiftning.

Den 13 mars 2024 hölls en Zoom-föreläsning om sköldkörteln och egenvård.

Gudrun Wettermark berättade om hur hon själv förbättrade hälsan. Den resan startade med allvarlig sjukdom som läkare så småningom fann att det berodde på problem med underfunktion i sköldkörteln. Gudrun berättade hur hon behövde jobba både för att hitta orsaken och för att så småningom hitta sätt att förbättra hälsan utan mediciner.

Distriktets årsmöte.

Årsmötet hölls per telefon, onsdagen den 21 februari 2024 kl. 17.00.

Bobbie Beckmans föredrag.

Tandläkare Bobbie Beckman höll ett föredrag den 20 februari 2024, som man kunde delta i, via Zoom.

Den 30 januari 2024 hölls en föreläsning av Yolanda Hedberg.

Föreläsningen handlade om korrosion av metaller i munhålan. Forskaren Yolanda Hedberg berättade om sin forskning angående korrosion av metaller och metalljonernas påverkan på kroppens hälsa. Yolanda är verksam i Kanada, men har tidigare arbetat på KTH i Stockholm. Föredraget hölls via Zoom. Arrangör var Tf:s distrikt i Göteborg.

« Visa alla distrikt

Kommande aktiviteter

ONSDAGEN DEN 24 APRIL KL 17.30
Anne Catherine Færgemann berättar över Zoom om funktionsmedicinskt arbete vid Nordic Clinics som finns i Stockholm och Köpenhamn. Hon tar särskilt upp problem vars orsak sitter i tänderna, vilket inte alls är ovanligt. Föredraget hålls på engelska, men med svenska PPT-bilder. Frågor kan ställas på svenska.
Anmälan görs till Siw Ingvarsson, tel 070-5331585 eller via e-post: siw_i@hotmail.com  Vid anmälan ges inloggningsuppgifterna. 

Kontakta oss

För mer information kontakta:

Förbundskansliet
e-post: kansli@tf.nu
tel: 08-428 92 42 
(Telefontid: vardagar kl. 10-13)

Vår styrelse

Ordförande
Peter Wolter

Ledamöter
Anders Cederlund
Ann-Christin Johnsson
Karina Magnér Enarsson

Suppleant
Bengt Johnsson