Distrikt Blekinge

Distriktet är medlem i Funktionsrätt Blekinge och anordnar föredrag och andra aktiviteter. Hör av dig till förbundet för mer information.

Tag gärna del av andra distrikts utbud av zoomföredrag som också är möjliga att lyssna på via en vanlig telefon. Vissa distrikt har på sina hemsidor inspelade föredrag som man kan ta del av. 

Senaste nytt

Torsdagen den 25 maj 2023 hölls en föreläsning av hjärnforskaren Hayde Bolouri.

Hayde Bolouri berättade om programmet som kan stoppa upp eller bota Alzheimers sjukdom. Programmet är utvecklat av läkaren och professorn Dale Bredesen. Föreläsningen hölls via Zoom.

Distriktsträff i samband med Årsstämman i Göteborg.

Den 14 maj 2023 hölls en distriktsträff, i vilken man kunde delta fysiskt i Göteborg eller via Zoom.

Onsdagen den 19 april 2023 kunde man delta vid ett föredrag via Zoom.

Föredraget handlade om hälsan och vad man kan göra själv för att må bättre. Föredragshållare var Britt-Marie Edstam Karlsson.

Torsdagen den 13 april 2023 anordnade distriktet en telefonträff.

Detta var ett intressant telefonmöte, öppet för alla medlemmar. Vi diskuterade egenupplevda besvär med mera.

Onsdagen den 8 februari 2023 hölls årsmötet i distriktet.

Efter mötet gavs kort information om käkbensinfektioner. Styrelsen beslöt att ha en telefonträff för medlemmar med diskussioner om egenupplevda besvär med mera den 13 april kl 16 och cirka en timme framåt.

« Visa alla distrikt

Kommande aktiviteter

Den 11/10 föreläser Gudrun Wettermark om hur man kan bota sköldkörtelproblem på alternativ väg. Det är Kalmar distrikt som arrangerar.
Anmälan till Lars Adolfsson 
toyotabast@hotmail.com 
eller ring tel 0490-13575 för mer information.

Den 12/10 kl 18.00: Sjuk, men doktorn hittar inget fel - Kan det vara tänderna och dina tandfyllningar? Peter Wolter informerar om metaller som kan skapa problem i tandvården och särskilt för patienter som är allergiska och/eller överkänsliga mot dem. Han tar också upp de många metallfria alternativen som finns i tandvården. Plats: Culturen, Sintervägen 6, Västerås, men sänds även via Zoom. Arrangeras av distrikt Västmanland och distrikt Örebro. Anmälan till Gerd Eriksson via e-post: ge53.eriksson@gmail.com eller telefon 073-5623897 

Den 1/11 kl. 17.30 föreläser Anders Olsson via Zoom om andning, tänder och käkar samt allmänt välbefinnande. Anders driver företaget Medveten Andning. Det är Stockholms distrikt som anordnar.
Anmälan till stockholm@tf.nu
eller till tel 070-7427957
 

Kontakta oss

För mer information kontakta:

Förbundskansliet
e-post: kansli@tf.nu
tel: 08-428 92 42 (Telefontid: måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar kl. 10-13)

Vår styrelse

Ordförande
Peter Wolter

Ledamöter
Ann-Christin Johnsson
Karina Magnér Enarsson

Suppleant
Bengt Johnsson