Distrikt Blekinge

Distriktet är medlem i Funktionsrätt Blekinge och anordnar föredrag och andra aktiviteter. Hör av dig till förbundet för mer information.

Tag gärna del av andra distrikts utbud av zoomföredrag som också är möjliga att lyssna på via en vanlig telefon. Under fliken Våra filmer läggs förbundets filmer ut. Där finns allt från informationsfilmer till föredrag och korta inslag med fallrapporter.

Senaste nytt

Onsdagen den 24 april 2024 ägde en Zoom-föreläsning rum.

Anne Catherine Færgemann berättade om funktionsmedicinskt arbete vid Nordic Clinics som finns i Stockholm och Köpenhamn. Hon tog särskilt upp problem vars orsak sitter i tänderna, vilket inte alls är ovanligt. Föredraget hölls på engelska, men med svenska PPT-bilder.

Den 13 mars 2024 hölls en Zoom-föreläsning om sköldkörteln och egenvård.

Gudrun Wettermark berättade om hur hon själv förbättrade hälsan. Den resan startade med allvarlig sjukdom som läkare så småningom fann att det berodde på problem med underfunktion i sköldkörteln. Gudrun berättade hur hon behövde jobba både för att hitta orsaken och för att så småningom hitta sätt att förbättra hälsan utan mediciner.

Distriktets årsmöte.

Årsmötet hölls per telefon, onsdagen den 21 februari 2024 kl. 17.00.

Bobbie Beckmans föredrag.

Tandläkare Bobbie Beckman höll ett föredrag den 20 februari 2024, som man kunde delta i, via Zoom.

Den 30 januari 2024 hölls en föreläsning av Yolanda Hedberg.

Föreläsningen handlade om korrosion av metaller i munhålan. Forskaren Yolanda Hedberg berättade om sin forskning angående korrosion av metaller och metalljonernas påverkan på kroppens hälsa. Yolanda är verksam i Kanada, men har tidigare arbetat på KTH i Stockholm. Föredraget hölls via Zoom. Arrangör var Tf:s distrikt i Göteborg.

« Visa alla distrikt

Kommande aktiviteter

Vi önskar er alla en riktigt fin sommar !

Kontakta oss

För mer information kontakta:

Förbundskansliet
e-post: kansli@tf.nu
tel: 08-428 92 42 
(Telefontid under sommaren: måndagar, onsdagar och fredagar kl. 11-12)

Vår styrelse

Ordförande
Peter Wolter

Ledamöter
Anders Cederlund
Ann-Christin Johnsson
Karina Magnér Enarsson

Suppleant
Bengt Johnsson