Distrikt Blekinge

Distriktet är medlem i Funktionsrätt Blekinge och anordnar föredrag och andra aktiviteter. Hör av dig till förbundet för mer information.

Tag gärna del av andra distrikts utbud av zoomföredrag som också är möjliga att lyssna på via en vanlig telefon. Under fliken Våra filmer läggs förbundets filmer ut. Där finns allt från informationsfilmer till föredrag och korta inslag med fallrapporter.

Senaste nytt

« Visa alla distrikt

Kommande aktiviteter

Vi hälsar alla medlemmar välkomna till distriktets årsmöte som hålls per telefon, onsdagen den 21 februari 2024 kl. 17.00
Anmäl er gärna via mail: kansli@tf.nu eller per telefon (eventuellt sms) till Peter Wolter, 0707-344 259 (säkrast eftermiddagar).

Tandläkare Bobbie Beckman håller föredrag den 20/2 kl 19.00 via Zoom
Länk till mötet

Föreläsning den 13/3 kl 18.00: Om sköldkörteln och egenvård
Gudrun Wettermark berättar om hur hon själv förbättrade hälsan. Den resan startade med allvarlig sjukdom som läkare så småningom fann att det berodde på problem med underfunktion i sköldkörteln. Gudrun berättar hur hon behövde jobba både för att hitta orsaken och för att så småningom hitta sätt att förbättra hälsan utan mediciner. Länk ges vid anmälan till Siw Ingvarsson, mail: siw_i@hotmail.com eller tel 070-5331585

Kontakta oss

För mer information kontakta:

Förbundskansliet
e-post: kansli@tf.nu
tel: 08-428 92 42 
(Telefontid: vardagar kl. 10-13)

Vår styrelse

Ordförande
Peter Wolter

Ledamöter
Ann-Christin Johnsson
Karina Magnér Enarsson

Suppleant
Bengt Johnsson