Distrikt Värmland

Tandvårdsskadeförbundets distrikt i Värmland arbetar för att tandvårdsskadade ska få rätt till sanering av dentala material. De har rätt till rehabilitering i form av avgiftning och korrigering av näringsobalanser. Föredrag hålls flera gånger per år, liksom information till medlemmarna. Glöm inte årsmötet den 26/2 2017 (se mer till höger).

Senaste nytt

Årsmöte den 26/2 kl 14.00

Årsmöte söndagen den 26 februari kl 14.00 i Handikappförbundens lokaler, S:a Kyrkogatan 11 i Karlstad

Ordföranden blev elöverkänslig av titanimplantat

- Tandläkaren övertygade mig om att pröva titanimplantat trots att jag egentligen gick dit för att få sådana i zirkonia, berättar Jan Söderqvist ordförande i Tf-Värmland. Så gott som omedelbart inträdde huvudvärk och det hettade och sprängde i huvudet när han satt vid datorn. Tre veckor senare togs titanimplantaten bort och huvudvärken försvann omedelbart. Nu är det inte längre några problem att sitta vid datorn. Läs hela hans berättelse genom att klicka på länken nedan.

Läs mer »

Bokbord i Sunne och föredrag i Karlstad

Roger Strömberg, amalgam- och kvicksilverskadad från Stockholm och Stavsnäs var i Sunne lördagen den 3 oktober 2015 för att tillsammans med distriktet ha bokbord och dela flygblad på marknadsdagarna. På söndagen den 4 oktober var Roger Strömberg i Karlstad för att berätta om sina erfarenheter för medlemmarna. Han berättade om sin egen upplevelse av att vara kvicksilverskadad. De senaste åren har han avgiftat kroppen med bastubad och mår nu så väldigt mycket bättre än tidigare. Roger Strömberg talade också om att han korrigerat atlaskotan, vilket är den allra översta kotan som håller upp huvudet. Den blir lätt sned då huvudet är tungt och det kan i sin tur leda till att muskler drar snett och att nerver kommer i kläm. Hela ryggen kan påverkas. Under föredraget i Karlstad presenterades mycket intressant information. Roger Strömberg berättade många historier som publiken skrattade gott åt. Det var både ett spännande och humoristiskt möte som medlemmarna kan leva länge på.

« Visa alla distrikt

Kommande aktiviteter

Årsmöte söndagen den 26 februari kl 14.00
​Handikappförbundens lokaler
S:a Kyrkogatan 11, Karlstad

​Nya ledamöter till styrelsen behövs för att hålla verksamheten igång.

​Kvicksilvermätningen inställd. och skjuts upp till senare tillfälle

Kontakta oss

Tandvårdsskadeförbundet Värmlands distrikt

c/o Jan Söderqvist
​Korsbyn Granhäll
670 41 Koppom
Tel: 0571-10 759
Mob: 0767 999 299
E-post: kapten.krok@hotmail.com

Vår-Britt Rosengren
Tel: 054-860949
Mob: 0760 478 635
Efter kl. 16,00

Vår styrelse

Styrelse 2015

Ordförande: Jan Söderqvist
Sekreterare: Els-Marie Söderqvist
Kassör: Vår-Britt Rosengren
Kassör: Marianne Stålhammar
Ledamot: Pia Johansson
​Marianne Stålhammar

Suppleanter:
Anna Nilsson Lindgren
Birgitta Nygren
​Annelie Ulfvenstierna

Valberedning: Vår-Britt Rosengren
Revisor: Thomas Bill
Rev suppl: Birgitta Schödin